Császár Monika

Trendteriőr Home Staging 
+36 20 254 7148

hello@trendterior.hu
https://trendterior.hu/
https://www.facebook.com/trendterior.hu

https://www.instagram.com/trendterior/

Munkám kapcsán arra törekszem, hogy egy olyan alkotást hozzak létre, amely az eladónak a legrövidebb időn belül a legtöbb hasznot hozza, a vevőnek pedig a legnagyobb örömöt és megelégedést nyújtja.

Az általam felkészített eladó lakások maximum 6 hetet vannak a piacon, a kiadó ingatlanok pedig pár napon belül találnak bérlőre, és mindig jóval a piaci ár felett. A tulajdonos által befektetett összeg minden esetben többszörösen térül meg.

Közgazdász és lakberendező végzettséggel rendelkezem. Hiszem, hogy a home staging szakmában szükséges a három alappillér megléte: a gazdasági szemlélet (profitabilitás), a marketinges ismeretek (piacbefolyásolás) és a lakberendezői tudás (otthonteremtés). Marketing szakemberként 25 évig dolgoztam nemzetözi cégeknek, mellette hosszú évekig lakberendezéssel és 2018 óta pedig home staginggel foglalkozom.  

Évekig Norvégiában éltem, és ott találkoztam először a home staging jelenségével 20 évvel ezelőtt. Ezirányú tudásomat a skandináv piacról szereztem. Személyiségemnek, és ebből fakadóan az enteriőr kultúrámnak szerves részét képezi a letisztult skandináv stílus, mely itthon is teret hódított. Az északi népek nagy hangsúlyt fektetnek a HARMÓNIÁra és a FUNKCIONALITÁSra, és mindezt teszik úgy, hogy a TERMÉSZETtel a legnagyobb összhangban maradnak. Ezt a hármas egységet alkalmazom én is a munkám során.

REFERENCIA