Az első Év Home Stagere díj zsűrije

Dr. Somogyi Patrícia

Dr. Somogyi Patrícia közgazdász Ph. D., ingatlanbefektető, lakberendező, home staging specialista, a home staging szemlélet magyarországi meghonosítója, az MSP Home Staging Akadémia alapítója és a Magyar Home Staging Egyesület tiszteletbeli elnöke.

Az elmúlt 10 évben folyamatosan, a mai napig foglalkozik ingatlanbefektetéssel, több, mint 40 felkészített lakást értékesített már kiugró profittal. Home staging tanácsadóként pedig több mint 100 eladásra váró lakás felkészítésében vett részt.

2015-től kezdve, a home staging magyarországi meghonosítójaként, oktatja is ezt a szemléletet személyes tantermi képzések keretében. 2018-ban indította el az MSP Online Akadémiát.

Home staging oktatóként több, mint 2500 hallgatót vezetett be az ingatlanfelkészítés világába.

Horváth Barbara

Horváth Barbara ingatlanfejlesztő, a Home at Home Kft. egyik alapítója. 

 2013 óta foglalkozik ingatlanfejlesztéssel.

Az ingatlankeresés és az árazás a szenvedélye. Barbara számára „Mindegyik ingatlan egy külön történet” Mindig is lenyűgözték a szép otthonok, az igényes enteriőrök, ugyanakkor nagyon fontosnak tartja, hogy már ingatlankeresésnél lássa, megéri-e belefektetni, vagy hogy mennyi profit nyerhető az eladáson.

Ez egyfajta művészet számára, mely a praktikusság jegyében szerveződik és csakis igényesen valósulhat meg.

Kis-Németh Marcsi

Kis-Németh Marcsi lakberendező, a StílusTér alapítója, a Magyar Home Staging Egyesület elnöke.

Fő profilja az ingatlanfejlesztés. Mindene a vizualitás, a stílus, de nagyon fontos számára a térszervezés is, hisz azt vallja, hogy egy álom otthon kialakításának ez az alfája és omegája, enélkül nem létezik korszerű, mai viszonyoknak megfelelő átalakítás.

Az alapok lerakása után a színek és formák összhangja teszi még tökéletessebbé számára egy-egy enteriőr arculatát, így erre is nagyon nagy hangsúlyt fektet.

Szereti, ha a tervezései korszerűek, stílusosak és egyediek! Mottója: Stílus és profit!

Nagyidai Edina

Nagyidai Edina lakberendező és home stager, a Nadina Interior home staginggel és bútorbérbeadással foglalkozó vállalkozás megálmodója és a Magyar Home Staging Egyesület elnökségi tagja.

Még a képzései alatt merült fel benne a kérdés „Mi történik a bútorokkal, ha egy home staging folyamat végén nem berendezve veszik meg a lakást?”.

A választ a home staging hazájának számító amerikai gyakorlatban találta meg, ahol a home stagerek hatalmas raktárak bérelhető berendezési tárgyaiból tudnak válogatni a munkájuk során.

Ekkor született meg benne a gondolat és az elhatározás, hogy ezt a gyakorlatot itthon is elterjessze és így a hazai piacon ezzel elsőként egy egyedi és hiánypótló szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek és a piacon dolgozó home stagereknek.

Vinkovics Zsuzsa

Vinkovics Zsuzsa lakberendező, az ÉNotthonok tervezője, ezenkívül privát home-stager és ingatlanközvetítő.

A 15 éves lakberendezési tapasztalata, a rengeteg belsőépítészeti terve és rendszeres tanácsadásai révén alakított ki egy új lakberendezési módszert, az ÉNotthonok tervezését. Ennek a módszernek a lényege, hogy a tervezés középpontjába mindig az egyént helyezi, s az ő személyiségére, igényeire, szokásaira fókuszálva alakítja ki egy otthon tereit, stílusát és színvilágát. Vallja, hogy csak így válhat egy otthon élménnyé.

Szemléletét igyekszik a home staging területére is átvinni, hogy az így hirdetett ingatlanok kitűnjenek az egyre minőségibb kínálatból.