Vincze Edi

okleveles home staging szakértő

Elnökségi tag – Magyar Home Staging Egyesület

e-mail: vinczeedi.hs@gmail.com
tel.: +36 20 564 4344

Szia, üdvözöllek, Vincze Edi vagyok!

Ingatlantulajdonosoknak segítek, hogy a legjobb áron és a legrövidebb idő alatt tudják eladni a lakásukat azáltal, hogy vonzóvá tesszük a vevő számára.

A történet 2016-ban kezdődőtt. Egyik este az internetet böngészve akadtam rá a home stagingre, mely ötvözte mindazt, ami érdekel, amit tanultam, és amivel éreztem, hogy foglalkozni szeretnék: adott lehetőségek hatékony, anyagilag megfontolt felhasználását, marketinget, pszichológiát, fényképezést, harmonikus, funkcionális, otthonos terek kialakítását… Abszolút úgy éreztem, hogy ez én vagyok!

Az életem mindig egy érdekes keveréke volt a logikus, számokkal mérhető és kreatív, szépet alkotó világnak. Így vezetett az utam oda, hogy ma ezen a platformon mutatkozhatok be Nektek, mint okleveles home staging szakértő, közgazdász és pszichológiai háttérrel.

Ha a szívemre hallgatok, akkor már gyerekkorom óta homestager vagyok: már egész fiatal gyerkőcként is lelkesen tologattuk húgommal a közös szobánkban a bútorokat, és átrendezve a teret alkottunk új és új variációkat a már meglevő elemekből, azok legelőnyösebb elrendezésével, épp aktuális igényeink szerint. Mivel anyagilag ritkán fért bele, hogy új bútorokat hozzon a Mikulás, minidig azt használtuk, ami volt: a lehetőségekből hoztuk ki a maximumot.

Marketing és pénzügyi területeken tanulva, dolgozva jutottam el az első rövidebb home staging képzések, majd a Magyarországon elérhető legmagasabb szintű MSP Home Staging Akadémia elvégzése után a gondolatig, hogy igen, ez az, amivel foglalkozni szeretnék! Tenni érte, hogy szebb legyen a világ, ami körülvesz, és szeretnék segíteni Neked is, hogy ennek előnyeivel tudj élni az ingatlanod eladásakor!

Munkámmal fontosnak találom a terekben a harmónia megteremtését, megfelelően ötvözve a gazdaságos, megtérülő megoldásokkal a legjobb eladás érdekében.

Minden egyes projektnél izgalmas feladat megkeresni és megfelelően kiemelni az adott ingatlanban azt, ami által kitűnik majd a többi hirdetés közül, aminek köszönhetően egy nagyszerű ár/érték arányú otthon cserél majd gazdát. A tiedben vajon mi lesz az?


Kiknek kínálok megoldást? Miben tudok segíteni?

Befektetőknek: Az ingatlan célcsoportnak megfelelő felkészítésében, ha szeretnéd a maximumot
kihozni eladáskor.

Tudatos tulajdonosoknak: Ha szívesen értékesítenéd saját magad, vagy akár ingatlanos segítségével
a lakásod, és szeretnéd a lehetőségeidhez mérten és a vevő igényeinek megfelelően bemutatni, hogy
könnyű legyen a sok lehetőség közül pont a tiédbe beleszeretnie.

Ingatlankeresőknek: ha nincs rá időd, energiád, vagy pl. nagyobb távolság okán lehetőséged, segítek
felkutatni a számodra legmegfelelőbb ingatlant az aktuális piaci kínálatban.

Személyesen együttműködni legkönnyebben Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megyében tudunk, de
online formában bármely távolság leküzdhető.

Hogy tudd jobban elképzelni, mire is gondolok, alább hozok pár képet utolsó projektjeinkből:

REFERENCIA