FEDEZD FEL AZ INGATLANMARKETING JÖVŐJÉT!

Az utóbbi években biztosan kijelenhető, hogy az egyetlen, ami állandó, az a változás maga. A szakértők szerint soha ennyi bizonytalansággal, változással és persze lehetőséggel nem kellett szembenézniük a vállalkozásoknak. Aki pedig talpon szeretne maradni, annak érdemes előre menekülnie, azaz felkészülni az új kihívásokra.

Nincs ez máshogy a Home Staging területén se, kíhívás bőven akad itt is. Tiktok influencerek, mesterséges intelligencia által generált otthonok, új marketing eszközök, új trendek és kérdések az ingatlanpiac területén…

Hiszünk abban, hogy ha jól használjuk ezeket az új eszközöket, lehetőségeket, akkor mi is alakíthatjuk a hazai ingatlanpiac jövőjét, ahhoz pedig, hogy ezt megtehessük a legjobbaktól kell tanulnunk.

Az ingatlanvilág és a digitális marketing úttörője egy helyen 2023. NOVEMBER 8-ÁN
a Magyar Home Staging Egyesület Szakmai Konferenciáján!

Az idei az első alkalom, hogy megnyitjuk kapuinkat az érdeklődők előtt és végre az Egyesületi tagokon kívül is érkezhetnek szakmabeliek. 

Azonban a jegyek csak korlátozott számban elérhetőek, így ha szeretnéd biztosítani a helyed, mielőbb vásárold meg a jegyed!

MUTATJUK KIK LESZNEK A SZAKÉRTŐINK:

WOLF GÁBOR:

Kisvállalati marketing szakértő, a Marketing Commando vezetője, a Kisvállalati Marketing Biblia c. üzleti bestseller szerzője.

Gábor és a Marketing Commando célja a marketing demokratizálása, azaz hogy bármilyen kisvállalkozó megértse és használni tudja a marketing eszközeit.

2001 óta ezt tanítja előadásaiban, tananyagaiban, és a több mint 200 ezres social média követőtáborában.

DALLOS ZOLTÁN:

DLX MÉDIA kommunikáció és márkaépítés szakértő, a DLX médiaügynökség alapítója

2016 végén lett alkalmazottból vállalkozó, ekkor ugrott fejest a szabadúszó vállalkozói létbe. Azóta arra törekszik, hogy csak olyan dolgokkal foglalkozon, amiket igazán szeret: inspiráló előadásokat szervez Üzlet és Utazás néven, interjúkat készít sikeres emberekkel, és egyéni mentorálással segít azoknak, akik szeretnék megtenni az első lépést a szabadabb élet felé. 

BALOGH LÁSZLÓ:

Az Ingatlan.com vezető elemzője

Diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte. Pályafutását a Deloitte adótanácsadási osztályán kezdte 2007-ben. Az ingatlan.com csapatához 2009-ben csatlakozott, ahol vezető gazdasági szakértőként dolgozik. Szakterülete a gazdasági és pénzügyek, 2015-től a cég ingatlanpiaci elemzéseiért és ezek kommunikációjáért is felel. Jelenleg Magyarország egyik legtöbbet idézett és hivatkozott ingatlanpiaci szakértője.

NAGY TÍMEA:

 – birge – 

A kis- és középvállalkozások marketing szövegírója, aki előadói mentorként is dolgozik. Abban segíti a hozzá forduló vállalkozókat, hogy élőben és videóban is érdekesen és hatékonyan fogalmazzák meg marketing üzeneteiket.

dr. SZABÓ MÁRTA:

Ingatlanszektor fejlesztő
 
Mártát mindig is az építőipar, és az ingatlanok világa vonzotta. Műszaki-, és jogi végzettsége mellett lakberendező, ingatlanközvetítő, és Home Staging szakértői oklevelekkel is rendelkezik. Több, mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött, ma már szabadúszó tanácsadóként, Ingatlanszektor fejlesztőként folyamatosan képezi, fejleszti önmagát, és továbbra is sokat tesz azért, hogy az ingatlanszakma fejlődjön: képzéseket, előadásokat tart. Büszke arra, hogy sok kiváló szakembert segíthetett, segíthet ma is a pályáján, hozzájárulhatott a sikereikhez.
KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS:

AZ ELŐADÁS PROGRAMJA:

9:25 – 9:30 C. Szabó Helga  –  MHST elnök köszöntője

09:30 – 10:15 dr. SZABÓ MÁRTA – Ügyfelek a százholdas pagonyból és a sztárvilágból.

A személyiségtipológia alapú kommunikációról bővebben.

10:15 – 11:15 WOLF GÁBORGyorsítsd fel a marketingedet Ai-al!

Szeretnél hamarabb túl lenni az üzleti feladatiadon, hogy több időd maradjon home stagingre? Segít a mesterséges intelligencia! A marketing stratégia kialakításától kezdve, a piackutatás felgyorsításán át, a nagyobb elérésű posztok gyorsabb elkészítéséig, mindenben lerövidítheted a marketing feladataidat az Ai segítségével, és ebben az előadásban példákon keresztül megmutatom, hogyan.  Az Ai ma a legnagyobb versenyelőny – ne maradj le!

11:15 – 11:30 SZÜNET

11:30 – 12:15 DALLOS ZOLTÁNSzemélyes márkaépítés és online tartalomgyártás tippek.

Hogy használd ki a személyes márkaépítésben a videómarketing adta lehetőségeket. Sok vállalkozó az akciókban és a gyors megtérülésben hisz, holott konzisztens tartalommegosztás nélkül képtelenség tartós eredményeket elérni. Erős személyes márkával felvértezve viszont az emberek bíznak benned, szakértőként tekintenek rád, és lojálisak maradnak.

12:15 – 13:30 EBÉDSZÜNET

13:30 – 14:15 BALOGH LÁSZLÓMegfordul-e a tendencia a lakáspiacon

Valóban 25-30%-os visszaesés várható az ingatlanpiacon, mit tartogat a 2024-es év?

14:15 – 15:00 NAGY TÍMEAbirge- Tiktok-titkok: Kell-e neked TikTok csatorna

Kell-e neked TikTok csatorna és ha nem, miért igen? A Tiktok már régen nem csak a kamaszok táncolásáról szól; az előadásban megmutatom, milyen tartalmakat találhatsz és milyen tartalmakat készíts, amikkel megfoghatod a célközönséget.

15:00 – 15:15 SZÜNET

15:15 – 16:45 KEREKASZTAL BESZÉLGETÉS – Ingatlanpiaci kilátások – Kónya Csilla,Balla Ákos és Lippai Zsolt

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI?
 • Közvetlenül a témák szakértőitől hallhatsz a legfrissebb trendekről, eszközökről.
 • Remek alkalom személyes kapcsolatépítésre, hiszen számtalan szakemberrel, home stagerrel, enteriőrfotóssal, home stagingre nyitott ingatlanközvetítőkkel és ingatlanbefektetőkkel ismerkedhetsz meg.
 • Azonnal hasznosítható tudással, gyakorlatias tippekkel és persze aktuális ingatlanpiaci hírekkel is szolgál a konferencia. Így már másnap beépítheted az itt szerzett ismereteid a vállalkozásodba!
A LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK A KONFERENCIÁRÓL:
 • DÁTUM: 2023. NOVEMBER 8. (szerda)
 • KEZDÉS:  9:30, Érkezés: 9:00 – 9:25 között 
 • HELYSZÍN: Lurdy ház, I. emelet 5-ös konferenciaterem
 • ÁR: 29.950 Ft
 • JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:  2023.11.05. (vasárnap)
 • A helyek korlátozott számban érhetőek el. Összesen: 25 fő
KINEK SZÓL A KONFERENCIA?
 • Ha kezdő Home Stager vagy és még nem vagy az Egyesület tagja, gyere el!
 • Ha ingatlanfejlesztéssel szeretnél foglalkozni, de még csak az elején jársz, akkor gyere el!
 • Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan alakul az ingatlanpiaci a legfőbb piaci szereplők szerint 2024-ben, akkor gyere el!
 • Ha enteriőrfotós, ingatlanközvetítő vagy és szeretnél kapcsolatot építeni szakmabeliekkel, akkor gyere el!
 • Ha lakberendező, belsőépítész, enteriőrtervező vagy és érdekelnek a marketing trendek, akkor gyere el!
 • Ha te is szívesen hallgatod szakértőink véleményét a jelenlegi trendekről, a mesterséges intelligenciáról, a tiktokról, a videózás hatalmáról, akkor gyere el!
 • Ha érdekel, hogyan alakul az ingatlanmarketing jövője, akkor gyere el!
NE MARADJ LE RÓLA!
A külsős jegyek száma korlátozott! Foglald le a helyed most!