Hajdu Edina

Hajdu Edina önálló, szakképzett főállású ingatlan értékesítő vagyok. Már több mint 25 éve dolgozom az ingatlan szakmában és elmondhatom, hogy ez nem csupán egy szakma számomra, hanem az életem, a hobbim, a hivatásom.  Az OTP Ingatlan Zrt. ingatlanfejlesztő cégnél kezdő értékesítőként kezdtem el dolgozni 1993-ban, majd 2012-ben váltottam. Egy országos ingatlanközvetítő hálózatban folytattam és végül már önálló ingatlan értékesítőként dolgozom  2020. augusztusától az Egylet.hu ingatlanközösség tagjaként is.

Használt és új építésű  ingatlanok értékesítésével és bérbeadásával,ingatlanok eladásra, kiadásra felkészítésével azaz a „Home staginggel” is egyaránt foglalkozom a személyes találkozástól kezdve egészen a kulcsátadásig. Nem csak tanácsadóként, hanem tevőlegesen is részt veszek a felkészítésben. Az általam készített  3D virtuális séta  pedig fontos vevőszűrő szerepet is betölt, hiszen aki a virtuális séta megtekintése után is szeretné megnézni élőben az ingatlant , az már valóban komoly vevőjelöltnek tekinthető!

A Home staginggel 2018-ban találkoztam és utána részt vettem az MSP Home staging tanfolyamain, egyrészt azért mert nagyon megtetszett ez a terület , másrészt pedig úgy gondoltam, hogy ezt a tudást hasznosítva az Ügyfeleim számára is olyan plusz szolgáltatást tudok biztosítani amivel biztosan jól járnak !

Fontos, hogy szép képek készüljenek az otthonokról, hogy a vevő számára vonzóvá varázsoljuk  és  a lehető legjobb áron értékesítsük és azok ne csak a képen tetszenek az érdeklődőknek, hanem a valóságban is !  A vevő tényleg azt az élményt kapja , amit a képeken lát !