Soltész Laura

Tel: 06 30 370 2450

Email: info@leonidesign.hu

web: www.leonidesign.hu

Soltész Laura közgazdász, a közszférában, majd a bankszektorban eltöltött évek után 2012-ben kezdett ingatlanbefektetéssel, ingatlan értéknöveléssel foglalkozni. 

2016-ban találkozott először a home staging fogalmával. Több home staging kurzus elvégzését követően, az első, eladásra tudatosan felkészített lakás azonnal meggyőzte, hogy érdemes és kell alkalmazni ezeket az alapelveket, a home stagingbe fektetett energia sokszorosan megtérül.

2018-ban ingatlanközvetítői végzettséget szerzett, regisztrált ingatlanközvetítő.

Több tucatnyi sikeres ingatlan értéknövelésben és eladásra való felkészítésében vett részt Budapesten és az agglomeráció több településén, hozzásegítve befektetőket a magasabb hozam eléréséhez, illetve eladókat a vételár maximalizálásához.

Szerencsésnek érzi magát, hogy jelenleg igazán kreatív, de az eredeti szakmájával is szorosan összefüggő tevékenységet végezhet.

Célja, hogy tevékenységével valós előnyökhöz, értékhez juttassa a piaci szereplőket, emelje a jelenlegi lakáspiaci kínálat esztétikai és funkcionális színvonalát, kiváló ár-érték arányú ingatlanok forgalmazásához járuljon hozzá.

REFERENCIA