Rábel Orsolya

Bowerbird Home Staging

Tel: 06 30 456 9969

E-mail: home.bowerbird@gmail.com

Weboldal: www.bowerbird.hu

Facebook: Bowerbird Homes

11 évig voltam a Porsche Hungária kiemelt ügyfélértékesítője, 4 évig a külföldi non-profit kamarák köreiben is mozogtam, mint rendezvényszervező, később főtitkár, de 2019-ig bezáróan egy magas színvonalú ingatlan-fejlesztő cégnél kóstoltam bele igazán az ingatlanok világába.

2018-ban találkoztam a home staginggel az MSP Home Staging oktatásain, melyet azonnal örökölt kis saját lakásom eladásával próbáltam ki először, rendkívüli sikerekkel. Ekkor éreztem, hogy az eddigi összes érdeklődésem, üzleti tapasztalatom és rendelkezésemre álló körülmények most álltak össze egy csodálatos szakmává, melyben megtaláltam önmagam.

Ezen sikeren felbuzdulva, azóta az itthon elérhető valamennyi home staging képzést elvégeztem, 2019-ben az MSP Home Staging Akadémián okleveles home staging szakértő képesítést szereztem. Sikeres ingatlan befektető is vagyok egyben, 2020 óta az ingatlanközvetítői végzettséget is megszereztem és így a 20 éves sales-és az immár sok éves home stager tapasztalatok alapján felkészítéssel összekötött ingatlan értékesítésben is tudok támogatást adni.

Nagy büszkeségemre 2023 tavaszán elnyertem a Magyar Home Staging Egyesület szervezésében 20 kolléga közel 70 munkája közül a 2022 év „Év Home Stagere – Ingatlanbefeketetés” kategória díját, első helyezettként és az „Év Home Stagere – Home Staging Üres Lakásban” kategóriában pedig az első háromban végeztem.

Fő célom az ingatlan értéknövelési stratégia és az értéket adó ingatlanok kihozása az ügyfelek idejére, pénztárcájára és energiájára szabva. Kiemelkedő erősségem a piacelemzés és a piackutatás, mely tévedhetetlenül segít a pontos felkészítésben és a jó árazásban, nem is beszélve az ingatlanpiac változásainak azonnali megismeréséhez.

Munkám elismerése, amikor az általam felkészített lakások vevői lesznek az újabb ügyfeleim.

Fontos számomra, hogy frissen képben legyek, emiatt továbbképzéseken, ingatlan témájú befektetési, adó és jogi konferenciákon veszek részt, valamint folyamatosan figyelem az ingatlan témájú elemzéseket, és igyekszem ezeket a gyakorlati életben is sűrűn használni. Szakértő kollégáimmal és jó közösségünkkel való szinte napi kapcsolat szintén segít az ingatlanpiaci információk gyors és széles körű megszerzésében.

Így érzem azt, hogy releváns vagyok mind az ügyfélkörömnek és mind a vevőknek, mind az eladóknak egy kiemelkedő értéket hozhatok létre.

Örömet okozni másoknak pedig mérhetetlenül jó.”

REFERENCIA