Rábel Orsolya

Bowerbird Home Staging

Tel: 06 30 456 9969

E-mail: home.bowerbird@gmail.com

Facebook: Bowerbird Homes

11 évig volt a Porsche Hungária kiemelt ügyfélértékesítője, 4 évig a külföldi non-profit kamarák köreiben is mozgott, mint rendezvényszervező, később főtitkár, de 2019-ig bezáróan egy magas színvonalú ingatlan-fejlesztő cégnél kóstolt bele igazán az ingatlanok világába.

2018-ban találkozott a home staginggel az MSP Home Staging oktatásain, melyet azonnal saját lakásának eladásával próbált ki először, rendkívüli sikerekkel. Ekkor érezte, hogy az eddigi összes érdeklődése, üzleti tapasztalata és rendelkezésére álló körülményei most álltak össze egy csodálatos szakmává, melyben megtalálta önmagát.

Ezen sikeren felbuzdulva, azóta az itthon elérhető valamennyi home staging képzést elvégezte, 2019-ben az MSP Home Staging Akadémián okleveles home staging szakértő képesítést szerzett. Sikeres ingatlan befektető is egyben, 2020-ban pedig az ingatlanközvetítői végzettséget is megszerezte, így felkészítéssel összekötött ingatlan értékesítést is vállal.

Fő célja az ingatlan értéknövelési stratégia és az értéket adó ingatlanok kihozása az ügyfél idejére, pénztárcájára és energiájára szabva.

Munkájának elismerése, amikor az általa felkészített lakások vevői lesznek az újabb ügyfelei.

Fontos számára, hogy frissen képben legyen, emiatt továbbképzéseken, ingatlan témájú befektetési, -adó és -jogi konferenciákon vesz részt, valamint folyamatosan figyeli az ingatlan témájú elemzéseket, és igyekszik ezeket a gyakorlati életben is sűrűn használni.

Így érzi azt, hogy releváns az ügyfélkörének és mind a vevőknek, mind az eladóknak egy kiemelkedő értéket hozhat létre.

Örömet okozni másoknak pedig mérhetetlenül jó.”

REFERENCIA