Molnár Gabriella

Tel.: 06 20 801 0099

E-mail: gabriellamolnar00@gmail.com

Molnár Gabriella home staging szakértő

2008-ban diplomázott a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok mesterszakán.

Közel 10 évig a katasztrófavédelem hivatásos állományában teljesített szolgálatot, lakosságfelkészítési és veszélyhelyzet-kezelési területeken.  

2014-ben, saját vidéki lakásának eladásakor találkozott először a home staginggel. Akkor az interneten talált információk alkalmazása gyors és piaci átlagár fölötti lakáseladást hozott számára.

Ezen sikeren felbuzdulva, azóta az itthon elérhető valamennyi home staging képzést elvégezte, 2017-ben az MSP Home Staging Akadémián okleveles home staging szakértő képesítést szerzett.

Szívügye a lakások kiadásra való felkészítése, az elmúlt négy évben egy tucat lakás felkészítésében vett részt, melyek nagy része kiadásra készült. Az általa kidolgozott, hosszú távú kiadásra való felkészítés módszerével, hiánypótló szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek. Ingatlant kiadni bárki tud, azonban a bérlő és a tulajdonos maximális elégedettségére létrejövő ügylet bizony kevés van. 

Kiemelten fontosnak tartja a hosszútávon kiadott lakások felkészítését, hiszen ez egy többszörösen megtérülő befektetés.

REFERENCIA