Koczián Melinda

Tel: 06-20-442-6080

Koczián Melinda vagyok, okleveles home stager. Budapesten, a kertvárosi XVII. kerületben lakom és a home stagingbe a multinacionális cégek világából csöppentem be pár éve. Az ingatlanok iránti vonzalmam már évekkel ezelőtt egy neves ingatlanirodában kezdődött el, ahol back office munkatársként dolgoztam. Az ott eltöltött évek alatt rengeteg zsúfolt, homályosan fotózott, rendetlen lakást láttam, melyek már akkor bántották a szememet, hiszen rossz fotóval, sötét terekkel, kinyitott ruhaszárítóval a képeken nem lehet eladni! Ezen felbuzdulva saját ingatlanom eladása előtt még tudatlanul kezdtem el alkalmazni a lakásfelkészítés alapelveit, melyek vonzották az érdeklődőket a lakáshoz! Ekkor utánjárásom eredményeként ráeszméltem, hogy a lakásfelkészítés, az az a home staging egy külön szakma!

Ez az új szakma olyan szinten bevonzott, hogy a Magyaroszágon elérhető összes home staging tanfolyamot fanatikusként egy év alatt elvégeztem, köztük a legmagasabb szintű MSP Home Staging Akadémiát is, és így bekerültem azon kevés okleveles budapesti home stagerek közé, akik képesek komplett ingatlan marketinget készíteni, profi szinten.

Marketing, mely nem áll messze tőlem, ugyanis közel 8 év multinacionális cégnél szerzett tapasztalattal tökéletesen tudom, hogy mi az, amivel el lehet adni, mit kell kínálni az érdeklődőknek azért, hogy a mi ingatlanunkba szeressenek bele és azt válasszák. Ezt a tapasztalatomat kapcsolom össze az igényes – a kevesebb több elvét alkalmazó – lakásfelkészítéssel és jó ízléssel.

Munkámmal igyekszem azt hirdetni, hogy egy esztétikus, rendezett és szép ingatlant azonnal észrevesznek, hiszen egyből kiugrik a sok rendezetlen lakáshirdetés közül! Az emberek a szépet, az ízlésest és a kész ingatlant keresik.