Gáspár Gabriella vagyok, a GAB Design Home Staging Műhely alapítója.

Ingatlanok eladásra való felkészítésével foglalkozom, és azok értékesítésével DEBRECENBEN. Az első Home Staging Akadémia végzőse.

Nemcsak lakberendezési és styling tanácsokkal viszem sikerre az eladást, hanem ingatlanpiaci, marketing és értékesítési ismereteimet is bevetem, hogy minél hamarabb elkeljen a szóban forgó otthon, amelyből rövid idő alatt olyan értéket teremtünk, mely a vevők számára milliókat ér.

Ezek a milliók a TE zsebedbe vándorolnak!

Projektjeim mögé, olyan marketing stratégiát helyezek, amely komplexen tartalmazza profi enteriőr fotóst, ingatlan videóst, és szinte az összes debreceni ingatlaniroda tevékenységét. Egy közel 100 fős apparátus fog azon dolgozni, hogy a TE ingatlanodat adja el!

Célom, hogy egy alaposan átgondolt, igazán jól élhető otthont alakítsunk ki, amely az érdeklődők számára ellenállhatatlan.

A Home Stagingnek köszönhetően élettel töltjük meg a gyakran üres, vagy éppen túlzsúfolt tereket, hiszen 100 emberből csupán 4 látja a terekben rejlő lehetőségeket. A többieknek meg kell mutatnunk, milyen az eladni vagy kiadni kívánt ingatlan igazi, vonzó arculata. Ezt nem bízhatjuk a vevők fantáziájára.

me Staging Műhelyünk székhelye DEBRECENBEN van, de vállalok megbízást Budapest, Miskolc és Nyíregyháza környékén is.

 

REFERENCIA