Jurassza Zsófia

Jurassza Zsófi 2001 óta foglalkozik fotózással. A szakma számos területén kipróbálta már magát, fotózott interjúkon, színházban, koncerteken, különböző rendezvényeken, készített divatfotókat, tárgyfotókat, fényképezett esküvőkön és családi eseményeken is.

2014-től szakosodott az enteriőr fotózásra. Fényképez eladó és kiadó ingatlanokat, de dolgozik lakberendezők, építészek számára is referencia fotók készítése céljából, valamint lakberendezési magazinok fotóanyagait is készíti havi rendszerességgel. Pályája kezdetétől publikál különböző offline és online magazinokban.
2015 óta többek között az Otthon Magazin, a Mi Otthonunk Magazin, a Veranda Magazin, a Blikk Nők Otthon és Kert valamint a Kiskegyed Otthona számára készít lakásriportokat, melyek rendszeresen választják címlapjukra fotóit.

Rajong a szépen megkomponált belső terekért, különösen a részletek érdeklik fotós munkájában. Azt vallja, hogy egy térnek a hangulatát, azt az érzést, amit az adott térbe belépő látogató érez, a legjobban hangulatfotókkal, részletfotókkal lehet átadni. Ezért lakásfotózások alkalmával mindig a különleges nézőpontokat keresi a „kötelező” nagytotálok mellett.