Szita Anikó

Szita Anikó
Newdesign Home Staging
Telefon: +36204567819
E-mail: ndhshome@gmail.com
web: www.ndhs.hu
Facebook: https://www.facebook.com/newdesignhomestaging
Instagram: https://www.instagram.com/new_design_home_staging/

Szita Anikó közgazdász, home stager. Anikó multis környezetből érkezve 3 éve ismerkedett meg a home staging-gel ami már az első pillanatban magával ragadta, elsöprő erejét pedig a saját lakásuk eladásakor tapasztata meg, amikor is az MSP home staging által tartott képzéseken hallott és tanult szabályokat alkalmazva a felkészített lakást az első érdeklődő vette meg szinte alku nélkül. Ezek után nem is volt kérdés számára, hogy mindent tudni szeretne erről az új szakmáról ami a lakástulajdonosoknak segít ingatlanukat a legmagasabb áron, a legrövidebb idő alatt eladni egy kevésbé stresszes formában. Hiszen a home staging alkalmazása lakáseladáskor mind a vevő mint az eladó számára win-win szituáció.


Anikó ahhoz, hogy az összes lehetséges információt a magáénak tudhasson minden képzésen részt vett, ami itthon Magyarországon elérhető és a home stagingről szól. Az alapképzéstől kezdve a home staging akadémiáig bezárólag mindent. 2021 év elején szintén megszerezte az OKJ-s ingatlanközvetítői oklevelet is, hogy a home staging projektek során az elejétől a végéig a tulajdonosok segítségére lehessen, ezzel nagy terhet levéve a vállukról.
Azért szereti a munkáját, mert egy-egy lakás felkészítése során nem csak lakberendezési alapismeretekre, jó ízlésre van szükség, de fontos a komplex látásmód és az elemzési készség is amiben közgazdász végzettsége kitűnően segíti.
Anikó számára az egyik legfontosabb dolog, ami egyben a küldetése is, hogy a lakástulajdonosok felismerjék, hogy eladó ingatlanjuk az egyik, ha nem a legnagyobb vagyontárgyuk, amibe érdemes pénzt, időt és energiát fektetni, mert értékesítéskor gazdagon megtérül!
Kedvenc idézete Marc Jacobstól származik aki szerint „ Az emberek nem tudják mit akarnak, amíg meg nem látják”! Erre csak egy eladásra felkészített lakás képes, megmutatja a vevőknek, hogy mire vágynak!

REFERENCIA