Szabó Csaba

Telefonszám: +36 30 503 1641

Csaba fotográfia iránti érdeklődése évtizedes múltra tekint vissza. Kezdetben egyszerűbb, kompakt fényképezőgépekkel, később félprofi, cserélhető objektíves (MILC) vázakkal és objektívekkel próbálgatta szárnyait. Néhány év után kezdte foglalkoztatni a gondolat, hogy szeretne komolyabban, hivatásszerűen is fotózással foglalkozni; barátai, családtagjai visszajelzései is ezirányba terelgették. Mindezek eredményeként 2020-ban OKJ-s fotográfus képesítést szerzett.

A fotográfia mellett mindig is érdekelte az esztétika, stílus és dizájn – különösen épületek, külső és belső terek vonatkozásában – így újra iskolapadba ült, hogy ügyfeleit lakberendezőként és home stagerként is segíthesse. A fotográfia mellett szeretne e két területen is dolgozni, alkotni.

Fotográfusként elsősorban ingatlan- és enteriőr fotók, illetve virtuális túrák és 360 fokos fotók (gömbpanorámák) készítésével foglalkozik; emellett alkalmanként portré- és üzleti imázs- illetve termékfotózást is örömmel vállal. Felvételei a téma meghatározó jellemvonásait kiemelve, kevésbé előnyös adottságait mérsékelve, annak ízléses, látványos és valósághű képét mutatják be. Ügyfelei elégedettsége mellett fontosnak tartja, hogy a fotózás számára is élmény legyen, s hogy képei elérjék a kívánt hatást, hangulatot és életérzést közvetítsenek.

REFERENCIA