Seres Emília

okleveles home stager

Telefonszám: 06 30 436 2893

email: emiliaseres@gmail.com

Emília 2018 óta elkötelezett a home staging iránt. Lelkesedése az első elvégzett home staging alapképzése óta töretlen, mely számos további, ingatlan felkészítéssel foglalkozó oktatáson való részvételre ösztönözte.

A szakmai elméleti tudásvágya mellett gyakorlati ismeretei is folyamatosan bővültek, melynek eredményeként megannyi sikert könyvelhet el magáénak a profi ingatlan eladás és kiadás területén is.

2020-ban az MSP Home Staging Akadémia elvégzésével okleveles home stager-ré vált.  Ez idő alatt szakmai partnereivel közösen számos ingatlan eladásra és kiadásra való felkészítési projektjét vitte végig.

Fontosnak tartja, hogy ismeretei a hazai ingatlanpiacról folyamatosan bővüljenek és mindig naprakész információval rendelkezzen az aktualitásokat illetően. Ennek köszönhetően az aktuális lakásdizájn trendek munkáiban való alkalmazása nagyban hozzájárulnak projektjei magas hozamú és gyors sikeréhez.

Célja, hogy a felújított, felkészített ingatlanok értékét mind eladói, mind vevői oldalról felismerjék és elismerjék, mert vallja, hogy a home stager munkájának legfőbb mércéje a tökéletesen elégedett vevő és a tökéletesen elégedett eladó lesz.

REFERENCIA