Ságodi Hajnalka okleveles közgazdász, lakberendező és home stager, valamint Ingatlan Értékesítő vagyok. Évek óta aktív részese vagyok értéket teremtő ingatlanok felújításának és értékesítésének!

 

Lakberendező és közgazdasági végzettségeimet egészítettem ki a legújabb célirányos home staging képzéssel, amelynek köszönhetően számos esztétikus és gazdaságilag is jól megtérülő ingatlant készítek fel eladásra, majd pedig el is adok ingatlan közvetítői vénámmal.  

 

Az ingatanokkal kapcsolatos feladatok minden területét szeretem, legyen az Home Staging, Lakberendezés avagy Ingatlanok Értékesítése vagy felkutatása.

A home staging az az a terület, ahol a kreativitásom és a gazdasági látásmódom, nemcsak jól megférnek egymással, hanem egymást támogatják, kiegészítik.

A munkámat a hivatásomnak tekintem, ezért Te is biztos lehetsz abban, hogy a legszélesebb körű ismeretekkel és maximalizmustól vezérelve készítem fel az otthonodat az eladásra. Majd pedig a legnagyon kapcsolatokat mozgósítva találom meg a megfelelő lehetőségeket az ingatlan értékesítésére.

 

Az ingatlanok világába nem elég már egy területhez érteni, különböző területek kapcsolódnak egymáshoz, és támogatják a sikeres eladást.

Egy olyan szakember, aki a piaci igények ismeretében, értékesítés központú szemléletmódja alapján készíti fel az ingatlanokat eladás vagy kiadás elött nagy segítség lehet Neked is.

 

Nemzetközi home staging szövetség (IAHSP)  és a Lakberendezők Országos szövetségének  (LOSZ) tagja vagyok, valamint az A1 Prémium Ingatlanokkal foglalkozó iroda Ingatlan tanácsadója.

REFERENCIA