Renna Home Kft.

Vitális-Pintér Veronika és Jenőfi Réka, a RennaHome alapítói és tulajdonosai vagyunk. Home staginggel, ingatlanfejlesztéssel és értékesítéssel foglalkozunk.

Az elmúlt 6 évben lassan 100 ingatlan felkészítésében vettünk részt, közel 450 millió forint értéknövekedést elérve az eladó ingatlanok piacát tekintve.

Ezek az ingatlanok átlagban 42 napot töltenek a piacon, de nem ritka, hogy néhány nap alatt elkelnek, átlagban 0,5-1% alkuval, magasan piaci átlag ár felett. Kiadásra felkészített ingatlanjaink rendszeresen egy nap alatt találnak bérlőre, szintén magasan a piaci átlagár felett.

Valós, mindig aktuális piaci információkkal és tapasztalatokkal rendelkezünk, saját ingatlanbefektetéseink révén is, így nem csak elméletben értünk a szakmánkhoz, hanem napi szinten gyakoroljuk azt. A ránk bízott ingatlanok tulajdonosai maximálisan biztonságban tudhatják legnagyobb vagyonukat.

Megbízóinknak egyedülálló komplex szolgáltatást nyújtunk, a teljeskörű ingatlanfejlsztéstől a klasszikus home stagingen és bútorbérlési lehetőségen keresztül, egészen az értékesítésig.

Az egyetlen magyarnyelvű home staging könyv szerzői, valamint a nemzetközi home staging szövetség ( IAHSP) tagjai vagyunk.

REFERENCIA