Páll Katalin

Tel: 06309312395

email: katahomestudio@gmail.com

Mottóm:  

Ha olyan szerencsés vagy, hogy a munkád egyben a hobbid is, boldog ember vagy. És csak a boldog ember tud másokat is boldoggá tenni.

 

Emlékszem  kislány koromban, amikor nagymamám ( orrára letolt szemüvegével) sorba hímezte a párnákat felékesítve kalocsai mintákkal, én leültem vele szemben a kis asztalkám mellé, és babaruhákat varrogattam. Teenager koromban pedig vettem a bátorságot, és magamnak készítettem kékfestö anyagból nadrágot, (amibe akkor még nem nagyon lehetett leülni mert nem ismertem a szabás titkát), blúzokat, ruhákat. Mikor már pénzkereső ovónő voltam, a kolleganőim elkönyörögték a legujjabb kreációmat, hogy Ők is egyedien, csinosan öltözködhessenek.

Így indult a pályafutásom 26 évesen, a lábbal hajtós zinger varrógép mellől a ruhagyártás rögös, ám csodálatos álomvilágába.

Csak aki benne él, az tudja milyen érzés „ teremteni”. Valamit megálmodni, kitalálni,  és azt készen látni, legyártani akár többszáz reprodukcióban.

A színek, formák világa varázslatos energiát varázsol a mindennapokba, ebben elmerülve egy sokkal szebb, sokkal örömtelibb és tartalmasabb életet életet kínálva.

35 év után, az addigra már nagyra nőtt családi vállalkozásunk ( tervezés, gyártás, szabászat, varroda, értékesítés, nagykereskedés, saját üzletek, online eladás ) kapuját bezártuk.

Úgy döntöttünk férjemmel, hogy letesszük a mindennapi stresszes életet, és megpróbálunk a továbbiakban nyugalomban örülni a mindennapoknak, a gyerekeinknek, unokáinknak.

Ebben az elcsendesedésben kezdtem nézegetni az interneten található érdekes témájú bejegyzéseket, írásokat, képeket.

Mivel nincsenek véletlenek, utam  Dr Somogyí Patrícia blogjaihoz vezetett, aki a magyarországi Home Staging megteremtőjeként odaadással, és nagy szakértelemmel oktatja ezt a nálunk még kevésbé ismert  szakmát,  hivatást.

Ekkor tudtam, hogy kincsre leltem. Mivel családunkban is aktuálissá vált ingatlan adás-vétel, bele vetettem magam az új ismeretek megszerzésébe. Lépésről lépésre nyílott meg előttem minden ajtó afelé, hogy megtanuljam,- amire nem is gondoltam-, mi minden kell ahhoz, hogy otthonunkat gyönyörű ruhába öltöztetve úgy kínáljuk a vevőnek, olyan felkészültséggel, a lakás „felöltöztetésével”, mint amennyire nagy odafigyeléssel a menyasszony készül élete legnagyobb napjára.

Elvégeztem minden fellelhető tanfolyamot, végül 2021-ben pedig a Home Staging Akadémiát.  

Miután azt hittem, én már nem fogok dolgozni, azóta  minden erőmmel, tudásommal, tapasztalatommal, tárgyi eszközeimmel segítem, és formálom a jó ízlést, a térben való látást, az ingatlan teljes körű felújítását, felöltöztetését.

Referenciát mutatok a berendezés újra gondolásából, és az üres ingatlan élettel való megtöltéséről.

Ahhoz, hogy boldogan, büszkén, rövid idő alatt, nagyobb haszonnal add el ingatlanod mint gondolnád, feltétlenül kérj  Homstager  segítséget, aki mindenben eligazít, segít, hogy a lehető legsikeresebb legyen lakásod, házad, legnagyobb kincsed értékesítése.

REFERENCIA