Németh-Bogdán Zsófia

Németh-Bogdán Zsófia vagyok, a Sofia Home Staging megalapítója. Ingatlanfejlesztéssel, Home Staginggel, és az ehhez kapcsolódó enteriőr design és értékesítési folyamatokkal foglalkozom.

Közgazdász végzettséggel a bank szektorban kezdtem a pályafutásomat, majd kereskedelem, értékesítés területén dolgoztam, azonban rájöttem, hogy nem ez az én utam. Mindig is fontos volt számomra az esztétikus megjelenés, vonzódtam a szép otthonokhoz és kíváncsisággal töltött el, hogy ki milyen környezetben él.

Egy balatoni ingatlan felújítása során találkoztam először a Home Staginggel, melynek komplexitása ragadt meg először bennem, mert ez az a szakma ahol ötvözhetem a felkészítési folyamatok során a kreatív énemet a pénzügyi ismereteimmel, a közgazdasági tanulmányaimmal, alkalmazhatom a korábbi munkáim során szerzett kommunikációs, értékesítési tapasztalataimat. 

A szakma szépségei közül még a változatosságot emelném ki, hiszen minden ingatlan és minden megbízás más és más.

Munkám során arra törekszem, hogy az eladó és a vevő számára is értéket teremtsek, az eladó minél rövidebb idő alatt érje el a lehető legmagasabb eladási árat, a vevő pedig megkapja álmai otthonát.

Mottóm, hogy minél többet teszel az eladásra szánt ingatlanodért annál gyorsabban billen át a mérleg és lesz sikeres az eladás.

Veresegyházon élek, elsősorban Budapesten, Pest megyében és a Balatonnál vállalok megbízást.

REFERENCIA