Nemes Kinga

okleveles home stager – Home For Profit

Telefon: 06209944556

e-mail: kinga@homeforprofit.hu

web: homeforprofit.hu

Kingát mindig is érdekelték a befektetési lehetőségek, így figyelme hamar az ingatlanok felé irányult. A home stageinggel Ausztráliában találkozott először, ahol a lakások 90%-a felkészített, és komoly marketing anyaggal kerül a piacra. Hazaköltözve szembesült a magyar ingatlan piac e téren lévő lemaradottságával, ezért az Ausztráliában tanultakat itthon komoly tudássá bővítette az MSP Akadémia elvégzésével.

 

Az Akadémia alatt két saját tulajdonú lakáson ’gyakorolt’ és bizonyosodott meg arról, hogy a lakásfelkészítés itthon is működik. Munkái azóta is igazolják azt a tényt, hogy kevés dologgal lehet akkora profitot elérni, mint egy ingatlan szakszerű felkészítésével.

Kinga számára nagyon fontos a profit, hogy a munkája ne csak szép legyen, de számszerűen is működjön.

 

Első munkáinak sikere után érdeklődése a – befektetők és a vevők által is kedvelt – újépítésű prémium lakások felé fordult. „Sokan meglepődnek milyen minőségi változást lehet elérni megjelenésben (imázsban), az érdeklődések számában, az értékesítés idejében, és ami talán a legfontosabb az árban – a stratégiailag átgondolt felkészítéssel.”

 

Kinga szívesen dolgozik olyan befektetőkkel, akik hozzá hasonlóan az ingatlant befektetésnek tekintik, és elsődleges céljuk a nyereség maximalizálása. Legyen a lakás új vagy régi, részleges vagy teljes felújítást igénylő, Kinga nagy lendülettel és lelkesedéssel emeli versenytársai felé.

 

„A legnagyobb öröm, hogy valaminek megmutathatom a legjobb arcát, így kihozhatom belőle a maximumot.”

 

REFERENCIA