Több nyomtatot magazinban is jelentek meg lakásbemutató cikkei és interjúi. DIY – csináld magad rovata volt a Lakás és kert magazinban, ahol havonta jelentek meg munkái. A saját lakásának eladásra felkészítésekor alkalmazta először a home staging szabályait. A gyors eladási siker miatt, először az ismerősei kértek tippeket és segítséget, ekkor gondolkozott el azon, hogy szívesen csinálná ezt a munkát rendszeresen.

Eddigi legnagyobb feladata Franciaországban egy 240 nm2-es családi ház eladásra felkészítése volt. Nagy kihívást jelentett az addig egy éve eladhatatlan ingatlan felkészítése a távolból, majd az utolsó simítások elvégzése a helyszínen. A gyors és piaci át feletti eladás, azonban hatalmas sikerélményt adott.

Itthon készített már fel kertes házat eladásra külön odafigyelve a kültérre is, rendezett be üres mini garzont bérelt bútorokkal, valamint több ingatlant is felkészített eladásra és kiadásra. Általában Budapest környékén vállal home staging feladatokat, de adott már tanácsot Mosonmagyaróvárra és Hollandiába is.

DIY blogger múltja miatt sokszor kis költségvetésből is látványos megoldásokat tud kreálni. Mindig vidám és pozitív, a nehéz helyzetekben is feltalálja magát, segíti és támogatja az eladót a közös munka során.

REFERENCIA