NS HOME

Milesz-Nagy Orsolya vagyok, enteriőrfotós és home stager. 2014-ben kezdtem el autodidakta módon foglalkozni a home staginggel, ugyanis ekkor adtuk el első lakásukat. Minden információt összegyűjtöttem külföldi internetes forrásokból és így jutottam el Somogyi Patrícia weboldalához is. Azóta is folyamatosan bővítem az ismereteimet és mélyítem a tudásomat a tanfolyamain.
 
A sikeres lakáseladás után döntöttem el, hogy két kisgyermekem mellől nem az eredeti szakmámban szeretnék már dolgozni. Mivel mérnök családban nőttem fel, így a kivitelezéseken való részvétel szinte természetes része volt az életemnek. Egy építész barátnőm szakmai segítségével és támogatásával kezdtem el projekteket tervezni és bonyolítani. Kifejezetten szeretek kis tereket tervezni, a legkisebb alapterületen is kihozni a maximumot egy adott ingatlanból. Két tervezői-lakberendezői munkám jelent meg az Otthon Magazin Kislakás különszámában.
 
A fotográfia szeretete egészen kicsi koromtól kezdve jellemző rám, saját gyerekeim születésekor kezdtem komolyabban foglalkozni a digitális fényképezéssel. Saját home staging munkáim fotózásával kezdtem el professzionális szinten megtanulni a fotózást, 2019-ben OKJ képesítést is szereztem. Jelenleg a saját projektjeim mellett home stager és lakberendező kollégák munkáinak fotózásával foglalkozom. Emellett a másik szívügyem a dokumentarista fotózás, családi történeteket mesélek el képekben. Ezt a látásmódot szeretem átültetni az enteriőrfotózásba is, valamint vállalkozóknak segítek személyes márkájuk történetének vizuális megjelenítésében.
 

REFERENCIA