Lesták Ádám

CEO

Photopanda enteriőr és ingatlan fotózás

Tel: +36209965141

E-mail: hello@photopanda.hu

Web:  www.photopanda.hu

Lesták Ádám vagyok, enteriőrfotós és ingatlan marketing specialista.

Olyan tudatos lakberendezőknek, belső építészeknek, cégeknek és lakástulajdonosoknak segítek kiemelkedni a tömegből, akik nem érik be az átlagossal.

Professzionális vizuális marketing eszköztáramban kiemelt helyen szerepel az enteriőrfotózás és a 360 virtuális séták/webséták és prémium minőségű ingatlanvideók készítése.

De attól sem riadok vissza, ha ingatlanod méretpontos alaprajzának vagy hirdetési szövegének elkészítését szeretnéd szakértőre bízni.

Minden egyes projektre úgy tekintek, mint egy új kihívásra és mindent megteszek azért, hogy maximálisan elégedett legyél.

Büszke vagyok 100%-os ügyfél elégedettségi rátámra és teljes vállszélességgel kiállok prémium kategóriás szolgáltatásaim mellet. Tudom, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar.

Ezért beszéljen helyettem az egyik ügyfelem :

 

„Kedves Ádám!

Szeretnénk Megköszönni a munkádat, zseniális vagy! Gyakorlatilag a képek eladták a házunkat. Kevesebb, mint egy hét alatt sikerült értékesíteni az ingatlant, nagyon minimális alkuval. Álmodni sem mertük volna, hogy ilyen gyorsan eladjuk. A személyesen megtekintők mindegyike tett vételi ajánlatot, az a fura helyzet állt elő, hogy mi választhattuk ki a vevőket. Én úgy gondolom, hogy milliókat köszönhetünk az általad készített képeknek. Életünk egyik legjobb befektetése volt 😊😊😊

Nagyon szépen köszönjük még egyszer, mindenkinek csak ajánlani tudunk!

Üdvözlettel: Milánkovich-Sebestyén Rita”

 

Örömömre szolgálna, ha Téged is az elégedett ügyfeleim táborában tudhatnálak. Már csak egy hajszál választ el ettől!

Dolgozzunk együtt 😊

Bővebb információért látogasd meg a weboldalam vagy keress bizalommal telefonon vagy emailben

REFERENCIA