Kühtreiber-Gádoros Mercédesz

Lor’Art Home Staging
weboldal: www.lorart.hu
e-mail cím: hello@lorart.hu
telefonszám: +3670 777 5599

Kühtreiber-Gádoros Mercédesz vagyok, a Lor’Art megálmodója, mely több évnyi álmodozás, tanulás és tervezgetés, és a közel 20 éves telekommunikáció és marketing területen eltöltött idő után kelt életre.

Kislánykorom óta „lelkes home stager” vagyok, már akkor szenvedélyemmé vált a lakás rendezgetése, szépítgetése -Édesanyám nagy örömére-, csak akkor még senki nem tudta, hogy ezt így hívják:), és végül úgy hozta az élet, hogy ennek felnőtt verzióját „játszhatom”.

Azon szerencsés kevesek közé tartozom, akik „látnak a térben”, mely kiegészülve olyan képességeimmel, mind kreativitás, jó stílusérzék, rendmánia és szépérzék, továbbá marketing tapasztalatom, és empátiám, mind-mind elengedhetetlen és szükségesek ahhoz, hogy megbízóim maximálisan elégedettek legyenek.

A folyamatos szakmai képzésen túl, a személyes tapasztalás, és az önmagamról szóló tanulás is hozzátartozik a hitelességemhez, ezért ez egy véget nem érő utazás.

Előjáróban már sok évvel ezelőtt elvégeztem egy lakberendezői képzést is, de a Home Staging tudományát, professzionális szinten, ennek magyarországi meghonosítójától, dr. Somogyi Patríciától tanultam és sajátítottam el.

Neki köszönhetően, a még hiányzó mozaikdarabkák is a helyükre kerültek, így ma már olyan tulajdonosoknak segítek, akik komolyan gondolják, hogy értékesíteni kívánják ingatlanjukat, akik ki akarnak tűnni a piacról, és akik a lehető legrövidebb idő alatt, a maximális áron szeretnék, hogy új gazdára találjon lakásuk.

A saját életterünk és lakhelyünk változtatása mindenkinek nehéz lelkileg. Ebben az átmeneti állapotban egy külső szem nagy segítség abban, hogy a lakásunkról kialakított, a mindent eldöntő első benyomás megteremtésével javítsa a lakás imázsát, és összhangba hozza a modern trendekkel. Nagyon nagy élmény számomra látni, ahogyan megrendelőim lakása napról napra átalakul a hétköznapi átlagos otthonból, változik és szépül. Nem kevésbé élmény az is, ahogyan a tulajdonosaik a projekt végére egyre céltudatosabbá, és egyre ügyesebbé válnak, hogy a közös munkánk eredményeképpen megfelelő szintre emeljük és képviseljék az egyik legnagyobb értéküket a piacon!

A Home Staging a kulcs ahhoz, hogy a lehető leggyorsabb úton a legjobb vevőt találd meg!

REFERENCIA