Kis-Németh Marcsi - StílusTér Ingatlanfejlesztés

Elnök – Magyar Home Staging Egyesület

 

Kis-Németh Marcsi Home Staging specialista.

Lakberendezőként végzett a Junior Art Center Lakberendező Iskolában.  

StílusTér márkanév alatt prémium Home Staging-gel foglalkozik, elsősorban ingatlan befektetőknek és ingatlan fejlesztőknek segít maximalizálni a profitot, ami gyors eladást és több milliós hasznot jelent számukra.

Mindene a vizualitás, a stílus. Számára a színek és formák összhangja teszi tökéletessé egy-egy enteriőr arculatát. Amikor 5 éve először találkozott a Home Staging-gel, azonnal tudta, hogy ezzel szeretne hosszú távon foglalkozni.

Pár éve építi saját vállalkozását. Munkája a hobbija, mert magába foglalja mindazt, ami a szenvedélye: a dizájn, a stílus, a fotózás, az ingatlan átformálása, felélesztése.

Magyarországon ő az egyetlen, aki nem tanfolyamon, hanem több mint egy évig, az ország első számú Home Stagere mellett, a gyakorlatban tanulta meg a szakma csínját-bínját. 

A Home Staging számára azt jelenti, hogy a lehető legjobbat és legtöbbet hozza ki az ingatlanokból, értékes, szakmailag átgondolt, egyedi, stílusos, profit orientált, prémium minőségű ingatlanokat hozzon létre.

Minden tudásával, tapasztalatával és szenvedélyével arra törekszik, hogy a felkészített ingatlan magasan kitűnjön a piaci kínálatból.

 

Szakmai tények

–     Rövid ideig a 3D Design Belsőépítészeti Irodában dolgozott, mint lakberendező, elsősorban Airbnb projektekben vett részt.

–     Több mint 1 évig az MSP Design Lakberendező Stúdióban lakberendezői és személyi asszisztensként befektetéssel kombinált Home        Staging-gel, valamint klasszikus Home Staging-gel foglalkozott.

–     Az budaörsi IKEA konyhaosztályán konyhákat tervezett, értékesített

–     Kinema Design név alatt saját márkát épített, újrahasznosított palacktálakat, gyógyszeresüvegből készült ékszereket, fusing                       technikával készült ékszerkollekciókat, lakberendezési tárgyakat tervezett.

–     Egyik alapítója és vezető tervezője volt a Grandvillage Interior and Design Shopnak, valamint az eM2 Open Studionak.

 

REFERENCIA

Stúdió lakás-ingatlanbefektetés
Üres, felújított lakás home staging
Családi ház - ingatlanfejlesztés