Kinsella Dóra

Kinsella Dóri vagyok. Home stager, két gyermekes édesanya, feleség, végzettségem szerint közgazdász, eredeti szakmám szerint rendezvényszervező.

2004-ben diplomáztam Idegenforgalom és szálloda szakon, majd 13 évig, a gyermekeim születéséig rendezvényszervezőként dolgoztam, itthon és Barcelonában.

A váltás gondolata a gyerekek születése után fogalmazódott meg bennem. 2020-ban egy véletlen folyamán, egy Facebook posztban találkoztam először a home staging kifejezéssel. Utána olvastam és azonnal tudtam, hogy ez az én utam. Egy év alatt  az összes elérhető tanfolyamon részt vettem, majd az MSP Home Staging Akadémia elvégzésével okleveles home stager lettem.

Budapesten dolgozom, a „0 Ft-os home staging”-tól a klasszikus klasszikus HS-en át a teljes felújításig, tanácsadástól a teljes kivitelezésig vállalok megbízásokat, magánemberektől és befektetőktől egyaránt.  Szeretek része lenni a folyamatnak, jó érzés, ahogy egy ingatlan a kezeim között átalakul és újjászületik.

Mit érzek a legfontosabb küldetésnek a munkámban? Túl azon, hogy minőséget és szépet teremteni mindig öröm, segíteni szeretném a tudatos eladót ingatlana értékesítésében. Célom az is, hogy ne csak ő, hanem a vevő is profitáljon az eredményből. A legnagyobb siker mindig a kölcsönösség: ha a folyamat végén mindenki elégedett és úgy érzi, jól járt.

REFERENCIA