Kassainé Mata Krisztina

Star Home Staging

weboldal: www.starhomestaging.com

e-mail cím: info@starhomestaging.com

telefonszám: +3670 947 0019

Facebook: Star Home Staging

Instagram: star_home_staging

Pinterest: Star_Home_Staging

Az emberek segítése és a szépség megteremtése inspirált arra, hogy home stagerként tevékenykedjek.

Probléma megoldó típus vagyok, és hiszek abban, hogy minden eladó élethelyzetére létezik megoldás.

Szeretem a változatos kihívásokat, amikor ingatlanokat készíthetek fel eladásra vagy kiadásra. Minden egyes projekt más és más, legyen szó lakásról vagy házról, újépítésűről vagy használt ingatlanról. Mindegyik esetben új dolgokat tanulok, és ezek a tapasztalatok folyamatosan fejlődésre ösztönöznek.

A home staging az ingatlan számára olyan, mint a menyasszonynak az esküvői előkészület. Aki esküvőre készül frizurát választ, ruhát, akár még edzőterembe is elmegy, mert a legjobb formáját szeretné mutatni a nagy napon amikor minden figyelem rá irányul.

Az ingatlan felkészítése során megteremtem azt a vonzó és kívánatos környezetet, amelyben a vevők képesek magukat elképzelni.

Az ingatlan piacra kerülése pedig maga az esküvő, ahol a siker kulcsa az első benyomás erejében rejlik. Valljuk be, furcsán éreznénk magunkat egy esküvőn, ahol a menyasszony papucsban, kócosan és egy szakadt pólóban jelenne meg. Az ingatlanjukat sokan mégis ilyen formában hirdetik meg. Pedig sokszor minimális erőfeszítéssel is óriási változások lennének elérhetők.

REFERENCIA