Karajz Melitta

tel:         +36309645885

e-mail: info@mettainteriors.hu

web:      www.mettainteriors.hu

FB:         https://www.facebook.com/mettainteriors

Közgazdász, home stager és lakberendező. Szentendrén és környékén, valamint Budapesten vállal megbízásokat.

Melitta a home stagingben és a skandináv lakberendezésben találta meg azokat az értékeket, amelyeket a munkája során hitelesen képviselni tud, és amelyek egymással is jól kombinálhatók. Hisz abban, hogy a terek, amelyekben élünk, jelentős hatással vannak ránk, éppen ezért a környezet alakításában, szépítésében óriási lehetőségek rejlenek. Home stagerként és lakberendezőként segít, hogy bárki élni tudjon ezekkel a lehetőségekkel, akár saját részre, akár eladásra vagy kiadásra készül az ingatlan.

2018-tól dolgozik aktívan az ingatlanpiacon. A gazdasági, lakberendezői és home staging ismeretek kombinálásával komplex ingatlantanácsadói – és igény esetén projektmenedzsment – szolgáltatást tud nyújtani. Home staging specialistaként segít megmutatni az ingatlanokban rejlő azon lehetőségeket, amelyeket a tulajdonosok sokszor észre sem vesznek. Bármilyen típusú vagy állapotú is az ingatlan, eladás vagy bérbeadás előtt segít úgy felkészíteni, hogy az szebb arcát mutassa, ezáltal vonzóbbá és értékesebbé váljon.

Melitta számára a home staging és a lakberendezés örömteli játék a színekkel és formákkal, ugyanakkor komoly munka a számokkal. Felelősségteljes döntések sorozata, melyek során mindig tiszteletben tartja a rendelkezésre álló forrásokat: legyen szó az időről, mozgósítható szabad kapacitásokról, vagy pénzről. Rugalmasan ezekhez igazítja szakmai forgatókönyvét, hogy az együttműködés során a legoptimálisabban lehessen elérni a vágyott célt. Vallja, hogy nincs két egyforma ingatlan, így két egyforma megbízás sem, de egyvalami közös: mindig a megbízó igényeit és lehetőségeit szem előtt tartva a legnagyobb értéknövekedésért dolgozik.

METTA Interiors: „Értéknövelés stílusosan”

REFERENCIA