Jenőfi Réka

Társammal Vitális-Pintér Veronikával a RennaHome alapítói és tulajdonosai vagyunk. Home staginggel, ingatlanfejlesztéssel és értékesítéssel foglalkozunk.

Az elmúlt öt évben közel 100 ingatlan felkészítésében vettünk részt, közel 400 millió Forint értéknövekedést elérve az eladó ingatlanok piacát tetkintve.

Ezek az ingatlanok átlagban 42 napot töltenek a piacon, de nem ritka, hogy néhány nap alatt elkelnek, átlagban 0,5-1% alkuval, magasan piaci átlag ár felett.

Kiadásra felkészített ingatlanjaink rendszeresen egy nap alatt találnak bérlőre, szintén magasan a piaci átlagár felett.Saját, valós piaci tapasztalatokkal rendelkezünk, nem csak elméletben értünk a szakmánkhoz, ezért a ránk bízott ingatlanok tulajdonosai biztonságban tudhatják legnagyobb vagyonukat.

Megbízóinknak egyedülálló komplex szolgáltatást nyújtunk, a teljeskörű ingatlanfejlsztéstől a klasszikus home stagingen és bútorbérlési lehetőségen keresztül, egészen az értékesítésig.

Az egyetlen magyarnyelvű home staging könyv szerzői, valamint a nemzetközi home staging szövetség ( IAHSP) tagjai vagyunk mindketten.

REFERENCIA