KI LETT AZ ÉV HOME STAGERE -2022

2023 március 30-án, csütörtök este egy csodálatos díjátadó est keretében végre kiderült, kik lettek a Magyar Home Staging Egyesület által szervezett, az Év Home Stagere pályázatunk egyes kategóriáinak nyertesei.

Az eseménynek a Table Suite Restaurant & Event Space adott otthont, ami tökéletes választásnak bizonyult, akár az elegáns környezetről, akár a finom falatokról legyen szó. A díjátadón megjelent a szakma krémje, a szakmai zsűrivel karöltve, a pályázók pedig izgatottan várták, a sok jó közül ki bizonyult a legjobbnak a zsűri és a közönség szavazatai alapján.

A zsűritagok véleménye nem mindig egyezett meg egyik vagy másik munka kapcsán, de igyekeztünk olyan végeredményt kihozni, ami a többség akaratát tükrözte. Bár a közönségszavazásnál valószínűleg a külcsíny és a design nyomott a legtöbbet a latba, a zsűrinél azonban ez csak egy szempont volt a sok közül, bár a külső szemlélő vagy akár a közönség természetesen csak ezt tudta díjazni.

A zsűriben igyekeztük a valódi szaktudást jutalmazni ezzel a díjjal, ami magasabb színvonalra emeli, mind a lakásokat, mind az ingatlanhirdetéseket. Továbbá ami megmutatja, hogy ha egy home stager kezei közé kerül egy lakás, akkor valóban értéket adó ingatlant kap a vevő és tényleg hozzájárult a win-win szituáció létrehozásához eladó és vevő között, vagyis, hogy a tevékenysége nyomán valódi értékteremtés történt mind a vevő, mind az eladó szempontjából. Ezért érdemes home stagert alkalmazni a lakásunk felkészítésekor, ezzel tudjuk üzenni a külvilágnak, hogy a home staging szakma VALÓDI ÉRTÉKET AD az ingatlanértékesítés folyamatában!

Most pedig nézzük az egyes kategóriákba kik jutottak be a top3-ba, továbbá lássuk, kik nyerték meg az Év Home Stagere díjat az egyes kategóriákban:

Ingatlanfejlesztő kategória top3:  

Bojtos Emese (MESHi Interior Blog)

Erdélyi Mónika (KaraktervHome Lakberendezés)

Erdőháti Ágnes (Home Staging by Agnes Erdohati)

Az ingatlanfejlesztő kategória nyertese: Bojtos Emese ( MESHi Interior Blog )

 

Ingatlanbefektető kategória top3:

Császár Monika (Trendteriőr – Home Staging, Ingatlanfejlesztés)

Fodor Imola (Imola Fodor Interiors)

Rábel Orsolya (Bowerbird Homes)

Az ingatlanbefektetés kategória  nyertese: Rábel Orsolya ( Bowerbird Homes )

 

Klasszikus HS üres lakásban kategória top3:

Fodor Imola (Imola Fodor Interiors)

Manninger Zsuzsa (MúZsa Home Design )

Rábel Orsolya (Bowerbird Homes)

A klasszikus HS üres lakásban kategória nyertese: Manninger Zsuzsa ( MúZsa Home Design  )

 

Klasszikus HS lakott lakás kategória top3:

Császár Monika (Trendteriőr – Home Staging, Ingatlanfejlesztés)

Dobos Tímea (Glam Home Style)

Kinsella Dóra (Kinsella Dóra home staging)

A klasszikus HS lakott lakásban kategória nyertes: Dobos Tímea ( Glam Home Style )

 

Szakmai különdíj: Fodor Imola (Imola Fodor Interiors)

 

Közönségdíj: Molnár Melinda ( Kertes ház magazin )

 

MHST fotós különdíj: Milesz-Nagy Orsolya és Jurassza Zsófia

A nyertesek természetesen nem távoztak üres kézzel. Ezúton is szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy értékes ajándékaik felajánlásával is hozzájárultak a díj presztizsének növeléséhez.

Rábel Orsolya egy ingatlanértékesítési mesterkurzuson vehet részt a NewRoof Design – Lakberendezés felajánlásaként.

Bojtos Emese nyereménye egy MSP Home Staging Professzionális Ingatlanbefektetői képzéscsomag, melyet Dr. Somogyi Patrícia, az MSP Home Staging • Ingatlanfelkészítés • Oktatás alapítója és egyben egyesületünk tiszteletbeli elnöke ajánlott fel.

Manninger Zsuzsa ajándéka a DODO – Designban Otthon 50.000 Ft értékű ajándékutalványa volt.

Dobos Tímea pedig Balogh Edina festőművész Edina Balogh Art 101×80 cm-es festményével gazdagodott.

Fodor Imola a szakmai külön díj mellé,  Hartenstein Péter filmproducer ajándékával térhetett haza, ami egy 2 perces enteriőrvideó forgatásának lehetőségét takarja.

Még egyszer köszönjük a csodálatos ajándékokat támogatóinknak a nyertesek nevében is, mindegyik igazán hasznos és értékes ajándék!

Továbbá köszönjük pályázóinknak a sok remek munkát és a részvételt a díjátadó ünnepségen, valamint a közönségnek a sok-sok szavazatot és az élénk érdeklődést az eseménnyel kapcsolatban.

Reméljük jövőre még nagyobb elánnal és magasabb számban érkeznek majd a pályázatok, hiszen ez azt is jelenti, egyre inkább elterjedt itthon a home staging és egyre több felkészített lakás kerül a piacra! Találkozunk jövőre!