dr. Valentényi-Szilágyi Bernadett

Dettinvest – Jogász, Homes Stager, Ingatlanközvetítő

tel.: +36 20 352 78 86

e-mail: hello@dettinvest.hu

honlap: http://dettinvest.hu/

facebook: https://www.facebook.com/dettinvest

instagram: https://www.instagram.com/dettinvest/

tiktok: https://www.tiktok.com/@dettinvest

A lakberendezés és stílus iránti vonzalmam, illetve érzékem kisgyermekkoromig visszanyúlik. Hetente rendeztem át otthon a tereket, tologattam egyedül alig 6 évesen a bútorokat. Emellett mindig is imádtam szépen, stílusosan öltözködni. A szépet, finomságot, ízlésességet meglátni nekem mindig ösztönből jött. Imádok szépet, esztétikusat, stílusosat alkotni, szebbé varázsolni a tereket.

A lakberendezés nem vált szakmámmá, ugyanis szüleim ettől „tisztességesebb” hivatást szántak nekem, ezért jogász lettem és egyetemi oktató. 

A Jóisten azonban egy építőmérnök férjet adott nekem, aki nem hagyta elfelejteni a kislány szenvedélyemet. A közös munka azóta is megvan, hiszen minden projektem kivitelezési tevékenységét ő végzi, azaz amit én megálmodom, azt ő műszaki szakértelmével megvalósítja.

Így már több mint egy évtizede újítunk fel, rendezünk be különböző ingatlanokat (újépítésű társasházi lakások, lakások, házak, apartmanok, kávézó, nyaralók) más-más céllal. Több rokon, ismerős, barát mondta az elmúlt évek alatt, hogy nekem ezzel kellene foglalkozni, annyira megérzem a harmóniát, kifinomultságot. De 2020-ig nem is sejtettem, hogy amit csinálok, az egy létező szakma, amit úgy hívnak home staging. Saját lakásunkat tudtomon kívül is a home staging elveknek megfelelően adtuk el. Szinte teljesen kiköltöztünk, összecsomagoltunk, letisztítottuk a tereket, így fotóztuk le, majd az érdeklődőket minden egyes alkalommal – mint a vendégeket – makulátlan tisztasággal és frissességgel vártuk.

Küldetésem, hogy a szeretettel készült alkotásaimon és a hittel végzett vállalkozásom keresztül tanítsalak és megmutassam Neked, hogy ha tudatosan teszel a céljaidért, akkor szebbé, jobbá válik a Te és a környezeted élete. Lelkesítelek, mint ingatlantulajdonost, hogy
legyél hajlandó tenni a sorsodért, vedd kézbe ingatlanügyeidet, mert a befektetett energia igenis megtérül. Nem kell elkótyavetyélni a legnagyobb vagyontárgyadat!

Mikor érdemes velem dolgoznod?

  • Ha régóta árulod ingatlanod, de csak kudarcélményed van és új nézőpontra, módszerre van szükséged.
  • Tudatos eladóként nem szeretnéd elkótyavetyélni az ingatlanodat.
  • Kiadó ingatlanodat szeretnéd magasabb áron olyan bérlőnek odaadni, aki megbecsüli és értékeli az általad megteremtett értéket.
  • Ingatlanbefektetőként és ingatlanfejlesztőként nem tudsz mit kezdeni az üres lakásokkal, hogy azok minél hamarabb és magasabb áron elkeljenek.
  • Szeretnél ingatlanbefektetésbe fogni, de nem tudod, milyen szempontok szerint keress ideális ingatlant.

Hol dolgozom?

Debrecenben és környékén vállalok megbízásokat.

REFERENCIA