dr. Szabó Márta

Ingatlanszektor fejlesztő

Telefon: +36302456489

E-mail: szabo.marta.dr@gmail.com

Web: https://drszabo-marta.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/dr.szabo.marta

Instagram: https://www.instagram.com/dr.szabo.marta

Mártát mindig is az építőipar, és az ingatlanok világa vonzotta. Műszaki-, és jogi végzettsége mellett lakberendező, ingatlanközvetítő, és Home Staging szakértői oklevelekkel is rendelkezik.

1996 óta dolgozik a területen, vagyis több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Gyakorlatot szerzett többek között: lakóépületek kivitelezésében, műszaki vezetésében, beruházások projekt-előkészítésében, és az ingatlanszektorban, ahol egyéni ingatlanközvetítőből egy 600+ fős ingatlanközvetítő hálózat szakmai vezetéséig jutott el, több pozícióban, szegmensben is tapasztalatot szerezve.

Már egyéni ingatlanközvetítőként is küldetéstudatot érzett az iránt, hogy a munkájával, hozzáállásával, felkészültségével megváltoztassa az ingatlanszakmáról alkotott általános megítélést. Vezetőként ugyanez a cél motiválta, de már nemcsak a saját tevékenysége, hanem a munkatársai által is javuljon a szakmaiság, és ezáltal a megítélés. Szabadúszó tanácsadóként, Ingatlanszektor fejlesztőként folyamatosan képezi, fejleszti önmagát, és továbbra is sokat tesz azért, hogy az ingatlanszakma fejlődjön: képzéseket, előadásokat tart, maga is szervez, valamint az egyéni vezetőfejlesztésen keresztül. Büszke arra, hogy sok kiváló szakembert segíthetett, segíthet ma is a pályáján, hozzájárulhatott a sikereikhez.

Ezzel a háttérrel, és elhivatottsággal segíti ügyfeleit, főként Budapesten és a budai agglomerációban,

ha ingatlanbefektetőként lakást keresnek, vagy szeretnék a legtöbbet kihozni a projektjeikből az eladásra való felkészítéssel;

illetve, ha magánszemélyként a legnagyobb vagyontárgyuk értékesítésekor a céljuk, hogy a leggyorsabban, és a legjobb áron találja meg elégedett vevőjét.

 

FELKÉSZÍTETT INGATLAN = boldog eladó + boldog vevő

REFERENCIA