Dr. Kőszeginé Földes Piroska

Tel: +36 30 3526116

Dr. Kőszeginé Földes Piroska vagyok, közel húsz éves lakberendezői gyakorlat után engem is magával ragadott a home staging világa. Ez a munka különbözik a személyre szabott tervezéstől: itt izgalmasabb a feladat, mert meg kell találni az ingatlan ideális vásárlóját, és neki szól a kivitelezés,pedig még nem is ismerjük. Gondos elemző munkával,azonban mindig el lehet érni, hogy egymásra találjanak: a lakás és boldog új tulajdonosa.

Téved aki azt gondolja, eladás előtt már nem érdemes költeni az ingatlanra, ezt a vevő majd megoldja. A vevők többsége nem feladatot keres. A lakás felkészítésére fordított összegek némi odafigyeléssel és munkával párosítva mindigbusásan megtérülnek, a lakás pedig, mint a menyasszony életem legszebb napján, teljes szépségében fogadja az új tulajdonost.Ilyenkor valódi értékek születnek, melyek közül a legfontosabb,hogy egyaránt elégedett lesz az eladó és a vevő is.

Ebben a folyamatban lehet nagy segítség, ha tapasztalt ingatlan előkészítőhöz fordulunk, aki pontos iránymutatást ad a bontás-építés megszervezéséről a hirdetés feladásáig.

A teljes felújítástól az egynapos tanácsadásig bármilyen lakáseladást támogató munkával kereshetnek a kedves ügyfeleim.
Leggyakrabban Debrecen, Budapest vagy Nyíregyháza környékén dolgozom.

REFERENCIA