Csatlós Fruzsina

weboldal: 

tel: +36 70 317 5270

email: fruzsina.csatlos@gmail.com

facebook: Absolute Home by Csatlós Fruzsina
instagram: 

2000 óta dolgozom sales területen, ennek eredményeképp immár több, mint két évtizedes szakmai tudással és gyakorlati tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére az értékesítés kapcsán.

Az ingatlanszakértői szakma nagyon rövid időn belül hivatássá vált számomra, hiszen a korábban megszerzett értékesítői tapasztalataimat sikeresen tudom kamatoztatni ezen a területen, emellett mindig találkozom új kihívásokkal, új helyzetekkel amik igazán izgalmassá, színessé teszik a munkám.

Már ingatlanos pályafutásom legelején is tudtam, hogy valami egészen mást szeretnék képviselni, mint ami a megszokott ebben a szakmában, szeretnék magasabb színvonalon dolgozni és valódi értéket nyújtani ügyfeleimnek. Így találtam rá a Home Staging-re is, ami mára elengedhetetlen része a munkámnak. 

A Home Staging területen szerzett tudásnak köszönhetően munkám során az átlagostól eltérő látásmódot alkalmazok, miszerint minden ingatlant professzionálisan felkészítve, vevői igényekre szabva, magas minőségben  helyezek piacra. Ezzel a célravezető stratégiával nem a szerencsére és a véletlenre bízom az eladást, hanem megalapozom az utat az eredményes értékesítéshez és a legjobb ajánlathoz. 

Az ingatlanértékesítés rendkívül komplex munkafolyamat, melynek minden szakaszát maximális elkötelezettséggel és szakértelemmel végzem, kezdve a piacelemzés, értékmeghatározástól az ingatlan felkészítésen, minőségi marketing anyagok készítésén át egészen a sikeres tranzakcióig. A tudatos eladóknak ez valódi értéket jelent, ezenfelül a vevők is elégedettek, ami a legoptimálisabb win-win helyzet feltétele.

Ügyfeleim elégedettsége a legjelentősebb visszaigazolás számomra, ami alátámasztja a meggyőződésemet, mely szerint érdemes minden helyzetben kimagasló minőségben, legjobb tudásunk szerint dolgozni.

REFERENCIA