C. Szabó Helga

weboldal: https://newroof.hu/

tel: + 36 30 444 1220

email: helga@newroof.hu

facebook: https://www.facebook.com/NewRoofDesign
instagram: https://www.instagram.com/newroof_design/tiktok: https://www.tiktok.com/@newroofdesign

Ismered azt az érzést, amikor belépsz egy új lakásba… és úgy érzed az első pillanattól, hogy ez az. Ez az igazi. Amikor már a bejártatnál látod a lelki szemeid előtt, hogy hazaérsz. Beakasztod a kabátod a szekrénybe. Leveszed a cipőd, és továbbmész, hogy letedd a konyhába a vacsorának valókat. Majd beköszönsz a nappaliba a többieknek. Amikor úgy érzed ez nem csak egy közönséges lakás, ez az otthonod. Én ezt az érzést szeretném átadni minden egyes lakásnál, amit alkotok.

Nem könnyű lakásokat tervezni. Otthonokat pedig még egy fokkal nehezebb…. hiszen meg kell találni a harmóniát a lakás adottságai és a benne élők elvárásai között. Élhető és szerethető tereket kell létrehozni, ahova a benne élők szívesen vonulnak el, vagy ahova szívesen hívnak másokat is.

Több, mint 7 éve foglalkozom ingatlanfejlesztéssel. Imádom nézni, ahogyan egy lepukkant, évek óta elhanyagolt, rossz alaprajzú lakás átalakul és gyönyörű hattyú lesz belőle. Jó érzés megőrizni valami régit és új mai köntösbe öltöztetni, ahol megférnek egymás mellett a műszaki újdonságok és persze a szép, elegáns bútorok, anyagok is. 

Az alaprajzok alaprajzok megszállottja vagyok, ha a praktikum megkívánja akkor 10 cm-re is áthelyeztetek egy falat. Ez van, de mentségemre szól, hogy a merész ötleteim eddig mindig kifizetődtek. Alapelvem, hogy a design sohase írhatja felül a praktikumot, bármilyen befektetési formában is gondolkodunk. 

Hiszek az élethosszig tartó tanulásban és abban, hogy mindig, mindenkitől lehet tanulni. Hiszek a szakmák közötti kohézióban és abban, hogy egy közösség akkor lesz erős, ha egymást támogatni tudja. A Magyar Home Staging Egyesület egy ilyen közösség. Ahol mindig igyekszünk fejlődni és fejleszteni és ahol a tagok egymás támaszai és nem egymás konkurenciái. 

REFERENCIA