Benda Rolandné

Plus Balance Kft.

Telefon: 06-30-488-3627

e-mail: plusbalancekft@gmail.com

honlap: www.balance-home.hu

facebook: Balance Home

instagram: Balance Home

 

Benda Rolandné Icu vagyok, egy helyes ikerpár anyukája és boldog feleség.

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, ezzel együtt az ingatlanfejlesztés fogalma régóta ismert számomra. Korábbi években könyvelőként, banki finanszírozóként, majd pályázatok pénzügyi menedzsereként folyamatosan találkoztam beruházási projektekkel. 

Először 2015-ben vágtunk bele a férjemmel egy saját ingatlanfejlesztésbe. Akkor még nem tudtuk, hogy mi tulajdonképpen „fejlesztünk” 😊, egyszerűen csak a saját ízlésünknek megfelelően alakítottunk át egy 150 éves terméskő parasztházat igazi kinccsé. 2019-ben hasonló volt a helyzet: az elkészült társasházi lakás – nem tudatosan, hanem mert nekünk így tetszett, de – home stagingelve került a piacra, és kelt el 2 óra alatt. 

Később 2021-ben találkoztam ismét a home staging fogalmával, de akkor már én kerestem a „találkozás” lehetőségét.

Elméleti és gyakorlati képzéseken igyekeztem elmélyíteni ismereteimet a témában úgy, hogy mellette több projekt folyamatos megvalósításán dolgoztunk a férjemmel együtt.

Referenciáink között szerepelnek siófoki, vízparti lakás-nyaralók; szegedi „egy lakásból kettőt”; gyulai belvárosi társasházi lakások, de 150 éves parasztház átalakítása is a Zempléni hegység egyik völgyében.

Védjegyünk: a precizitás, a minőségi munka minőségi anyagokból és az értékteremtés. Mi mindig, mindent úgy készítünk, mintha saját magunknak csinálnánk. Aki megkeres bennünket bármelyik szolgáltatásunkat igénybe véve, a tőlünk megszokott alapossággal és körültekintéssel visszük végig a ránk bízott feladatokat.

REFERENCIA