Belső Kati

home stager

Telefon: 06-70-626-3596

e-mail: belso.katalin@gmail.com

facebook: www.facebook.com/lakasbelsobykati

instagram: https://www.instagram.com/lakasbelsobykati/

A Home Staging szinte észrevétlenül kúszott az életembe. Ahogy egyre eredményesebbé szerettem volna válni az ingatlanpiacon, találtam rá, és sajátítottam el az ingatlanfelkészítés alapjait.

A válság közepén egy lakhatatlan kislakás tulajdonosaként végig koordináltam annak teljes felújítását. A tér – akkor még csupán bútorokkal – otthonosabbá tételének és a lakás rövidtávú bérbeadásra való felkészítésének minden percét élveztem.  Ezt természetesen további teljes körű lakásátalakítások követték, miközben folyamatosan bújva az ingatlanhirdetéseket figyeltem fel a home staging-elt lakásokra.

Utánajártam, tanultam, és azonnal elkezdtem a gyakorlatban is alkalmazni a megszerzett tudást. Azóta az általam felkészített lakások megtekintésekor a vevő- és bérlőjelöltek elismerően beszélnek munkáimról, folyamatos pozitív visszajelzésükkel motiválják kreativitásom. 

Elsősorban kisebb lakások home staging-gel egybekötött, teljeskörű felújítását vállalom. De szívesen segítek egy kis ráncfelvarrásban is, ha eladás vagy kiadás előtt a megrendelő úgy érzi, érdemes a felkészítést olyan emberre bízni, aki a következő feladatok elvégzésében szerzett széleskörű tapasztalatot:

  • teljeskörű lakásfelújítás víz-, villany-, gázvezeték cserével, klíma kiépítéssel, nyílászáró cserével,
  • egy lakásból két-, illetve három lakás kialakítása,
  • Home Staging jó állapotú lakás esetén, ezt követően értékesítés, illetve bérbeadás,
  • piackutatás az eladandó, vagy kiadandó lakás környezetében,
  • marketing anyag készítés.
 

REFERENCIA